TL;DR: Спестете 41% от чифт Beats Studio Buds+ с този модел с

...
TL;DR: Спестете 41% от чифт Beats Studio Buds+ с този модел с
Коментари Харесай

Ето как да получите чифт Beats Studio Buds+ за под $100

TL;DR:  Спестете 41% от чифт Beats Studio Buds+ с този модел с отворена кутия. Това са на практика нови слушалки на дребна част от нормалната им цена!

Търсите комплект безжични слушалки от обичаната си марка, само че се притеснявате от цените им? Бихме желали да споделим тайната за приемане на тези слушалки на съвсем половината от цената им на дребно: извършване на покупки на модели с отворена кутия! По-долу ще разгледаме повече какво значи това, само че те са нови продукти, които имат несъвършена опаковка, тъй че се продават с огромна отстъпка.

И това значи, че можете да вземете чифт Beats Studio Buds+ с шумопотискане единствено за $99,99, до момента в който други магазини ги продават за $169,99. Това е 41% отстъпка!

Beats by Dre са основани за впечатляващо качество на звука. Studio Buds+ имат персонализирана акустична платформа, която основава мощен, уравновесен тон, с цел да накара обичаните ви реализатори и плейлисти в действителност да оживеят. Точно като всеки добър чифт тапи за уши, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР